Uppvuxna Nagelband

Orsak:

Beror på dålig grundskötsel.

Detta behöver du:

NagelbandspeelingNagelbandgeléHandcremeNagelborste

Så här gör du:

  1. Tvätta händerna och låt fingrarna vara i ett varmt vattenbad i 10 minuter. Pensla på Nagelbandspeelingen på nagelbanden och en bit ut på nagelplattan. Låt Nagelpeelingen verka i 2-5 minuter. Om det behövs tryck försiktigt med en manikyrpinne på nagelbanden för att få ner dem till önskad nivå. Var försiktig när du trycker så att inte fördärvar dina nagelband.
  2. Borsta Nagelband och nagel noggrant med Nagelborsten. Avsluta borstandet under rinnande vatten. Beroende på hur uppvuxna nagelbanden är kan behandlingen behöva göras ett par gånger innan önskat resultat uppnås.
  3. Applicera Nagelbandsgelén på nagelbanden och massera noggrant i några minuter. Nagelbandsgelén är berikad med bl.a. aloevera och allantoin som vårdar och påskyndar återuppbyggnaden av spruckna, torra eller skadade nagelband.
  4. Avsluta behandlingen med Handcreme för att få ytterligare vård och skydd över hela handen.
  5. Behandlingen med Nagelbandspeeling görs var tionde dag och Nagelbandsgelé och Handcreme ska helst användas varje kväll eller minst tre gånger i veckan. OBS! Klipp aldrig nagelbandet då det är oerhört lätt att skada huden. Ny hud som bildas där du klippt blir tjockare och hårdare och blir därmed svårare att hantera.

Vackra naglar med fin manikyr