Randiga Naglar

Orsak:

Nagelplattan växer fram längs skenor som ligger längsgående med ett litet mellanrum. Nagelämnet som bildas på skenan är tunnare än de som bildas emellan. När sedan nageln utsätts för slitage från t.ex. för stark nagellacksremover med aceton, rengöringsmedel eller långa perioder i vatten slits den tunna ytan snabbare an den tjocka och ränderna blir framträdande.

Detta behöver du:

Nagellacksremover utan aceton olja och parfym – MjukpolerareRidgefiller

Så här gör du:

  1. Kamouflering/Borttagning:
    Gör en behandling med Mjukpoleringsfilen. Polering sker med tre ytor. Börja med den grövsta ytan och avsluta med den grå som ger en högglansig och jämn yta att lacka på. OBS! Var försiktig när du polerar så att du inte tar för mycket och gör naglarna mjuka. Applicera därefter tunna lager Ridgefiller tills ränderna är borta. Ridgefiller innehåller microfibrer som fyller ut ojämnheter i nageln och ger en perfekt ytfinnish. Återger skönhet till en livlös, matt nagel. Tar bort missfärgning, samt gulhet på nageln genom violetta reflexer.
  2. Förebyggande syfte:
    Använd aldrig en Nagellackremover med olja, färg eller parfym i. Använd alltid ett nagellack som skydd på nageln typ Kalciumstärkare, Underlack eller Ridgefiller, när du är mycket i vatten.

Vackra naglar med fin manikyr