Mjuka naglar

Orsak:

Vitamin- eller mineralbrist. Är mycket i vatten, medicin, dålig hälsa, dålig grundskötsel

Detta behöver du:

Nagellacksremover utan aceton olja och parfym – AllroundfilNagelbandspeelingMyrraoljaKalciumstärkareNagelbandsgeléHandcremeNagelborste

Så här gör du:

  1. Tvätta händerna, gör rent naglarna med Nagellacksremovern om du har lack på dem. Fila naglarna till önskad längd och form. Avsluta filningen med den finaste Allroundfilen.
  2. Sätt fingrarna i en skål med varmt vatten så att du mjukar upp nagelbanden. Använd därefter Nagelborsten och gör rent under naglarna.
  3. Applicera Nagelbandspeelingen på nagelbanden och nedre delen av nageln om det finns hudrester där. Låt Nagelbandspeelingen verka 2-5 min. Borsta nagelbanden och nageln noggrant med borsten. Avsluta borstandet under rinnande vatten.
  4. Applicera Myrraoljan på nagelband, nagel och under nageltoppen. Massera in oljan någon minut, låt verka tills hud och nagelyta känns helt torra. Myrroljan är perfekt balanserad för att stärka mjuka naglar. Är berikad med mandelolja och E-vitamin, som ger näring och verkar återuppbyggande.
  5. Lacka därefter två tunna lager med Kalciumstärkaren (tunna lager är starkare än tjocka och torkar mycket snabbare). Kalciumstärkare är berikad med kalcium och vitaminer som stärker strukturen i nagelplattan. Verkar omedelbart, skyddar naglarna och förhöjer motståndskraften. Förhindrar att vatten tränger in i naglarna och den mjuka.
  6. När Kalciumstärkaren har torkat, applicera Nagelbandsgelé på nagelbanden och massera noggrant några minuter.
  7. Avsluta behandlingen med Handcreme.
  8. Behandlingen med Nagelbandspeelingen gör du var fjortonde dag. Myrrolja, Nagelbandsgelé och Handcreme använder du helst varje kväll dock minst tre dagar i veckan. Kalciumstärkaren kan du med fördel bättra på med ett tunt lager var annan eller var tredje dag och helt ny applikation gör du var fjortonde dag i samband med grundrengöringen med nagelpeelingen.

Vackra naglar med fin manikyr